De specialist op afval scheiding

Specialisten aan het werk bij Carbi - Waste bins

De systemen geschikt voor iedere locatie

Jarenlange ervaring

In ons bedrijf zijn we allemaal gepassioneerd over afvalbakken, en afvalsystemen. Want een afvalbak is zoveel meer dan een object met een gat er in.

 

Wat dacht je van ergonomie? Hygiëne? Duurzaamheid? Efficiëntie? En ga zo maar door. Al jaren zijn dit vragen waar wij dagelijks mee bezig zijn. Om onze klanten te blijven voor zien van de juiste afvalsystemen. En wij blijven altijd doorontwikkelen, want verbeteren kunnen we altijd. Ons team bestaat dan ook enkel uit specialisten op het gebied van afvalsystemen, ontwikkeling, productie, logistiek. Om zo al onze klanten te ontzorgen. Het maakt bij ons geen verschil of een klant 1 afvalsysteem besteld bij ons, of een project heeft van 3000 afvalsystemen. Iedereen krijgt bij ons dezelfde behandeling en expertise. 

 

Doordat wij de markt zeer goed kennen, kunnen wij ook inspelen op de behoeftes van onze klanten. De Bica-serie is ontwikkeld door architecten, maar nog belangrijker, onze klanten en facilitairmedewerkers zijn de belangrijkste spelers in onze ontwikkeling. Dat maakt de Bica-serie ook zo uniek. Alle voordelen zitten in onze systemen verwerkt.

 

De specialist aan het woord

De specialist aan het woord

Directeur en founder dhr. Jansen stond aan de wieg van de geboorte van de Bica-serie.

 

In 2008 is Carbi - Waste bins ontstaan. In eerste instantie waren wij een handelshuis van afvalsystemen en alles wat daar bij komt kijken. Buiten meubilair, handdrogers en ga nog veel meer artikelen. 

De afvalbakken en afvalsystemen werd al snel een specialisatie. En al snel kwamen wij er achter dat de juiste afvalsysteem nog niet bestond waar al onze kernwaarden in terugkwamen. Zodoende ben ik met facilitairmedewerkers gaan praten, tevens met interieurarchitecten. Door goed intensief samen te werken, is het unieke concept van Bica ontstaan.

Design | Robuust | Ergonomisch | Hygiënisch | Duurzaam | Modulair | Circulair 

Compleet uniek in de markt en van zeer hoge kwaliteit. 


Carbi is in korte tijd niet voor niets uitgegroeid tot de marktleider van Scandinavië in zijn gebied. Ga met ons mee op reis, en ervaar zelf de voordelen van onze Bica-producten.

 

Met vriendelijke groeten,

Carsten Jansen

directeur en founder.

 

Neem contact op met onze specialisten over de afvalsystemen van Bica. 

Gratis offerte van een specialist

 

Gratis proefplaatsing van onze robuuste afvalsystemen

Neem contact op met specialist