Afvalbak op kantoor

 Start met afvalscheiden & duurzaam ondernemen met de juiste afvalbak op kantoor.

Best gek toch? Overal onhygiënische afvalbakken en prullenbakken op kantoor?

Afval scheiden is een eenvoudige, laagdrempelige manier om je bedrijf direct te verduurzamen. Toch zijn er op veel werkplekken en kantoren nog geen mogelijkheden om afval goed te scheiden. Terwijl dit in de meeste thuissituatie de norm is. Een gemiste kans, want afval scheiden loont. Het is niet alleen een belangrijk onderdeel van de circulaire economie, maar het is vaak ook een stuk voordeliger.

Tegenwoordig kun je ook op een zeer stijlvolle manier afval scheiden, waardoor het nog eenvoudiger wordt voor u en uw werknemers om tot een goede bronsortering te komen. 
Door het juist aan te pakken, bespaar je keiharde euro's. Zowel in tijd en efficiëntie, als in stortkosten. Dat wil je als kantoor of organisatie toch niet missen?

Een aantal voordelen op een rij:

 • besparen van stortkosten
 • tijdswinst, dus direct een besparing in geld
 • lage CO2 uitstoot
 • aanschaf van circulair product
 • creëer een hygiënische werkomgeving
 • breng personeel in beweging, zowel fysiek als mentaal
 • etc.

Vraag meer informatie op bij onze specialisten van Carbi.

Bij Carbi Waste Bins vind je alles onder 1 dak. Van productie, design, signing en logistiek. Wij ontzorgen onze klanten en dealers volledig.  Tevens beschikken wij over eigen kantoor in Nederland, met showroom en design studio. 

Afvalbak op kantoor

Neem contact op met de specialist

Vraag een proefplaatsing aan bij u op kantoor

Start met afval sorteren bij de bron

Klaar om te beginnen met afval scheiden? Of wilt u uw huidige afvalsystemen efficiënter inrichten? Goed bezig! Volg de onderstaande stappen of neem contact met ons op voor advies op locatie.

U kunt voor u zelf ook al starten met informatie inzamelen over uw organisatie, volg dit stappen plan. 

 1. Breng de afvalstromen in kaart
  • Wat wordt er weggegooid op één dag, in één week, of één maand? Kijk of er genoeg wordt weggegooid om een prullenbak, of afvalsysteem mee te vullen. Hoe lang duurt het voordat een afvalscheidings systeem of afvalbak vol is.
 2. Formuleer duidelijk wat u wilt bereiken met afval scheiden
  • Is het doel om CO2 te besparen, minder afvalkosten te hebben, jouw facilitaire medewerkers efficiënter te laten werken, of je collega's bewuster te maken van de impact van afval op het milieu? Wij kunnen u helpen om deze doelstellingen te realisteren
 3. Kies de juist inzamelmiddelen
  • Afval scheiden staat of valt met de juiste facilitaire middelen. Kies voor afvalbakken met de juiste afmetingen en volumes voor uw organisatie en behoeften. Maak het zo aantrekkelijk en makkelijk mogelijk voor uw collega's en facilitaire medewerkers

Advies nodig op maat? Wij zijn er voor u. 

 

Gratis offerte van een specialist

 

Gratis proefplaatsing van onze robuuste afvalsystemen

 Afval inzamelen in een andere omgeving? 

Geen probleem, bij Carbi Waste bins hebben voor elke situatie een efficiënte oplossing. 

Neem contact op met specialist