Projectoplossingen

Samen hebben we de passende oplossing gevonden

Het is een grote beslissing als de organisatie moet overschakelen op bronsortering van afval en er is vaak een verschil in eisen en wensen. Daarom zijn we altijd beschikbaar en delen we onze ervaringen, die zijn gebaseerd op meer dan 10 jaar van projecten rond bronsortering en afvalsortering Kortom, het is een kwestie van de behoeftes blootleggen en laten vertalen naar een concrete oplossing.

 

De vereisten voor sorteren aan de bron veranderen voortdurend naarmate de technologie voor het sorteren van materialen efficiënter wordt. Daarom raden we over het algemeen een oplossing aan waarop kan worden voortgebouwd als dat nodig is. Meestal beginnen onze klanten met een afvalbak met 2 of 3 compartimenten en voegen ze vervolgens geleidelijk toe.

 
We zijn graag aanwezig om presentaties bij te wonen en advies te geven over Bica-serie in verband met projectverkopen in Nederland, Denemarken, Finland, Noorwegen, Zweden en Duitsland.
Foto's van het Deense Agentschap voor Onderzoek en Onderwijs
 
Ontwikkeling met klanten vormt het DNA van Carbi

Hoewel we ons productportfolio voortdurend uitbreiden, kunnen er gevallen zijn waarin aanpassingen nodig zijn. Het is namelijk zo dat veel nieuwe goed doordachte afvalstations en Inzamelsystemen het daglicht zien. Het zit gewoon in ons DNA dat CARBI zich samen met onze klanten moet ontwikkelen.

 

Een goed voorbeeld voor een specifieke aanpassing is het expositiecentrum van 75.000 m² in Stockholm. Zij wouden vanaf 2019 bij de bron sorteren. Ze wilden ons model 957 als uitgangspunt, simpelweg met de 20º hellende ingang, zodat bezoekers geen bekers en andere dingen op de containers konden plaatsen.

Kleine details maken een groot verschil
Merk op dat het station hier op wielen staat. Ze zijn gewoon niet zichtbaar. Zo voorkom je vuilophoping en krijg je een mooier design. Openingen aan de voorkant met softclose en magneetsluiting maken dagelijks legen eenvoudig. Op deze manier hoeven de afvalzakken niet te wordeen op getild. De afzonderlijke modules worden bij elkaar gehouden door middel van magneten; eenvoudig en effectief!
 

Bij het maken van speciale modellen is er altijd veel tekenwerk, programmeren en prototypeproductie. Het is daarom noodzakelijk om een ​​minimum aantal limieten te hebben bij het maken van nieuwe of aangepaste modellen. Het is als volgt verdeeld, maar neem altijd eerst contact op zodat we samen de balans kunnen vinden.

  • Voor niet-standaard kleur: minimaal 25 st.
  • Voor eenvoudige aanpassing: minimaal 25 st.
  • Voor nieuw te ontwikkelen model:  minimaal 50 st.

Voorbeeld van een container die is aangepast. Meestal is het model 868, dat het uitgangspunt is voor het bovenstaande, 3x65 liter. De klant wilde 65 + 65 + 95 liter. Tegelijkertijd waren er vereisten voor aangepaste formaten van pictogrammen, die we voor de klant tekenden, bedrukten en monteerden. Uitgangspunt waren de varianten van de Deense Afvalvereniging. De totale bestelhoeveelheid was 1000 stuks. Vanaf 100 stuks per type, kunnen we de montage van pictogrammen aanbieden die in de basisprijs van de container zijn inbegrepen.

Showroom Benelux & Duitsland

Kom langs bij ons kantoor en showroom in Enschede, Nederland.

We hebben altijd een ruime keuze aan vuilnisbakken, bronsortering etc. staan ​​voor inspiratie. En ontdek de eindeloze mogelijkheden van de afval systemen van Carbi.

 

CARBI Benelux & Duitsland is gevestigd in

ESTADIO 

Parkweg 102

7545mv, Enschede

vast nummer: +31 85 401 6510

Mobiel: +31 657818166

Email: md@carbi.nl

Carbi ApS Denemarken

Kom langs bij ons hoofdkantoor en showroom in Denemarken.

We hebben altijd een ruime keuze aan vuilnisbakken, bronsortering etc. staan ​​voor inspiratie. De koffie kan heet en vers gezet zijn als u uw komst vooraf aankondigt.

 

Hammershusvej 12B

7400 Herning

+45 8230 4000

 

 

 

 

 

 

Bezoek onze showroom in Noorwegen

U kunt zelf contact met ons opnemen of samen met een van onze dealers in Noorwegen het adres bezoeken.


Carbi AS

Andersrudveien 1

1914  Ytre Enebakk 

Telefoon +47 90719110