Bica® | Informatie over Carbi

 

Carbi en zijn filosofie.

een meubelstuk volgens de filosofie van Carbi

Historie

Ons bedrijf is opgericht in het jaar 2008, door dhr. Carsten Jansen. Waar in het begin het een handelshuis was in afvalsystemen voor openbare ruimtes en scholen groeide het al snel uit naar een meer professioneel bedrijf met eigen ontwikkelingen. Op den duur werd het huidige merk Bica® opgericht. En op dit moment focust Carbi zich volledig op zijn eigen merk Bica® en het doorontwikkelen van de producten. Dit heeft geleid tot een explosieve groei. In Scandinavië is Carbi met zijn merk Bica® onbetwiste marktleider in zijn gebied. En hebben wij met Carbi diverse kantoren, zowel in Noorwegen als een eigen kantoor in Nederland.

Filosofie

Carbi heeft met zijn producten een helder filosofie. En dat bestaat uit de volgende kernwaarden:

  • Eenvoudig in gebruik, voor gebruiker, als schoonmaker
  • moet stijlvol en meubelstuk zijn
  • gebruik van duurzame materialen
  • snelle leveringen
  • hygiënisch
  • modulaire systemen, ook met verschillende volumes
  • robuust en hufterproof
  • brandveilig

Ieder product wat op de markt is, of ontwikkeld wordt moet aan deze eisen voldoen.

Team

Het team van Carbi bestaat enkel uit specialisten die jaren lange ervaring hebben op het gebied van afvalinzameling en recycling. Het team heeft uitgebreide internationale ervaring en weet zich goed in te spelen op de lokale behoeftes. In samenwerking met lokale dealers kunnen nog beter in spelen op de behoefte van onze klanten. Met onze team van specialisten sturen wij de gehele fabriek, logistiek en ontwerp aan. Wij ontzorgen de klant volledig, zowel in ontwikkeling voor speciale afvalsystemen, logistiek, warehousing, productie, plaatsing. 

Moeten onze klanten dan helemaal niks doen? Onze klanten moeten uiteraard de deur open doen, wanneer wij onze producten afleveren. En dat is het dan ook. 

Team van Carbi

Ontwikkeling

De ontwikkeling bij ons bedrijf gaat maar door. Alleen dit jaar al, 2021 hebben wij 12 nieuwe modellen mogen introduceren. Welke allemaal voldoen aan de kernwaarden van Carbi. Soms ontstaan bij ons  nieuwe ideeën, maar in de meeste gevallen komt dit van input van onze klanten. Doordat de lijnen bij ons heel kort zijn, kunnen wij heel snel schakelen. 

Lead time

In bijna alle gevallen leveren wij onze producten altijd vanuit voorraad. Onze grote en moderne magazijn staat in Herning, bij ons hoofdkantoor in Denemarken. Ons hoofdkantoor is het centrale punt in onze organisatie. Vanuit hier wordt alles aangestuurd, zowel van verkoop, logistiek, ontwikkeling, financiën en ga zo maar door. 

Doordat de lijnen heel kort zijn en er gebruik gemaakt wordt van hypermoderne productiefaciliteiten is onze lead-time nooit langer dan 7-8 weken. Of je nou 25 afvalunits besteld, of 3000. Dat maakt niet uit. Bij Carbi hebben we een productiecapaciteit van max 3000 units per maand. 

Neem contact op met onze specialisten over de afvalsystemen van Bica.

Ervaar onze voordelen en bezoek onze showroom in Enschede, Parkweg 102. Of vraag hieronder meer informatie aan. 

Gratis offerte van een specialist

 

Gratis proefplaatsing van onze robuuste afvalsystemen

Neem contact op met specialist