Op een duurzame manier afval scheiden

 

Duurzame afvalsystemen van Bica®

 

We bouwen op basis van metaal om 5 eenvoudige redenen.  De producten uit de BICA serie worden dagelijks doorontwikkeld om het gebruik nog aangenamer, duurzamer te maken in gebruik. Je koopt tenslotte niet elke dag een hoogwaardig afvalsysteem. Tegelijkertijd moeten we nadenken over recycling nadat de levensduur van het product is verstreken. Plastic is een olieproduct dat nog steeds moeilijk te recyclen isBacteriën dringen dieper in hout dan in metaalMetaal vertegenwoordigd ten alle tijde een substanstiële waarde. Het is belangrijk om deze 5 punten in gedachten te houden:

  • Brandgevaar wordt geminimaliseerd
  • Het recyclingpercentage voor metaal is hoog
  • Duurzaamheid
  • Circulariteit
  • Hygiëne

Duurzaam afvalscheiden met Bica

Robuust en lange levensloop

De afvalmeubels zijn van zeer hoge kwaliteit. Er wordt gebruik gemaakt van 1.3mm staaldikte in onze indoor afvalsystemen, voor de outdoor systemen maken we minimaal gebruik van 2 mm staaldikte. Dit is bij ons standaard, en een bewuste keuze. Wanneer een afvalsysteem aangeschaft wordt, leveren wij kwaliteit, en garanderen wij een lange levensduur bij juist gebruik. Onze eerste systemen die we hebben geproduceerd in 2010, zijn nog altijd in werking bij onze klanten in Denemarken.

Volledig Scandinavisch product

Bij Carbi hebben we alles in eigen beheer, zowel van productie proces, ontwerp, tot aan de logistiek. Hier hebben wij specialistische partners voor. En alles wordt in Scandinavië en/of Europa geproduceerd. Hierdoor hebben wij altijd een efficiënte en duurzame planning. Zijn we niet afhankelijk van invloeden van buitenaf, omdat alles gecontroleerd en beheerst wordt door onze specialisten.

Duurzame verpakkingen en toevoegingen

Tijdens transport kan er natuurlijk veel gebeuren. Bijvoorbeeld schade. Al onze systemen zijn dusdanig verpakt, dat het bijna onmogelijk is om schade te krijgen op onze producten. De verpakking zijn uiteraard van herbuikbaar karton en plastic materialen. Waardoor het weer voor andere doeleinden hergebruikt kan worden in de toekomst. In ons productie proces maken wij ook geen gebruik van chemische toevoegingen, dus niet schadelijk voor het milieu. Wij voldoen aan de hoogste normen in ons productie proces. 

 

Duurzaam produceren

 

Kennismaken hoe duurzaam Bica® is?

Je kunt nu vrijblijvend kennismaken met de producten van Carbi Waste bins. Vraag hier onder een proefplaatsing of een gratis offerte aan. De specialisten van Carbi Waste bins zullen dan contact opnemen met u binnen 24 uur. Wij zijn er van overtuigd dat onze systemen een meerwaarde kan zijn voor elke bedrijf en/of instelling. Ervaar het nu zelf. Je kunt natuurlijk ook eenvoudig informatie opvragen. Wij hebben een doelstelling, bewuster en beter afval scheiden voor een betere klimaat. Als we allemaal een klein steentje bijdragen, doen we samen toch al heel veel.

Neem contact op met onze specialisten over de afvalsystemen van Bica.

Gratis offerte van een specialist

 

Gratis proefplaatsing van onze robuuste afvalsystemen

 

Neem contact op met specialist