Hygiënisch afval scheiden in zorginstellingen

Hygiënisch afvalscheiden in zorginstellingen of ziekenhuizen

Duurzaam & circulair afval scheiden in zorginstellingen en ziekenhuizen

Een schone en hygiënische omgeving. Dat is van immens groot belang in alle zorginstellingen. Daardoor ontstaat er veel afval en potentiële onhygiënische plaatsen in een gebouw, of locatie.  Doordat wij bij Carbi ingesprek zijn gegaan met werknemers uit de zorg, is er een inventief en stijlvol meubel ontworpen, welke uitermate goed past in zorginstellingen. Hygiëne is een belangrijk thema, daarom zijn de systemen zeer eenvoudig schoon te houden, zowel van binnen al buiten zijde. En doordat de robuuste voetpedaal afvalsystemen afsluitbare deksels hebben, heb je geen handen nodig om je afval kwijt te raken. Onze systemen zijn van circulair ontworpen en altijd weer her te gebruiken voor eventueel andere doeleinden, of u kunt de systemen ombouwen voor een andere plek op uw locatie. 

 

Zeer deskundige oplossingen voor de zorg

Vooral de aanwezigheid van medisch afval en klein chemisch afval (klein gevaarlijk afval in België) vereist een andere aanpak dan in de meeste andere sectoren. Bij Carbi helpen we u graag om het afval op veilige en hygiënische wijze te scheiden en af te voeren. Doordat er veel verschillende stromen afval zijn binnen in een zorginstelling, is het van groot belang om op een juiste manier te scheiden. Door op een juiste manier te scheiden, kun je ook enorm veel op je stortkosten besparen. Immers afvoeren van KCA (KGA - Belgie) afval is kostbaar. Door onze hygiënische afval meubels kunnen we op duurzame manier en zeer effectieve manier afval inzamelen bij de bron. Dit gaat u jaarlijks veel in kosten besparen op uw stortkosten. Wij geven advies, helpen bij het hele traject en komen met praktische oplossingenZo kunt ook u eenvoudig en zorgeloos de zorg stappen maken richting een duurzaam afvalbeleid.

duurzaam afval scheiden in de zorg

Neem contact op met onze specialisten over de afvalsystemen van Bica.

Wat kan Carbi betekenen voor een betere afval inzameling in de zorg?

Ten eerste gaan we samen met u inventariseren waar de behoefte ligt op het gebied van afval scheiden op de desbetreffende locatie(s). Welke afvalstromen zijn er, hoeveel volume afval is er en wat is daar de verhouding van. Zijn er op specifieke locaties, ook specifieke wensen. 

Doormiddel van labels & signing kunnen we ook duidelijk communiceren om het afval scheiden nog aantrekkelijker en vooral eenvoudiger te maken. Dit kan doormiddel van posters, of labels en specifieke signing op het afval systeem zelf. Doordat wij dit allemaal zelf in huis hebben, kunnen we zeer snel schakelen in ontwerp en realisatie hiervan. 

Wij gebruiken modulaire systemen, zodat je op specifieke locaties meerdere afvalstromen kunt inzamelen, maar toch dezelfde look & feel houdt in uw organisatie. En dit kan ook nog eens in verschillende volumes. 

Voor meer informatie over onze hygiënisch afvalsystemen, klik hier.  

 

Gratis offerte van een specialist

 

Gratis proefplaatsing van onze robuuste afvalsystemen

Afval inzamelen in een andere omgeving? 

Geen probleem, bij Carbi Waste bins hebben voor elke situatie een efficiënte oplossing. 

Neem contact op met specialist